Robin & Janny

29-04-2017
5

Beste Dennis, Eveline en Wilco,

Wat hebben wij genoten van jullie muziek! Al tijdens de voorbereiding was het heel ontspannen en hadden we direct het vertrouwen dat dit de beste keuze was voor onze bruiloft. Met jullie muziek hebben jullie gezorgd voor een emotionele, vrolijke, feestelijke en ontspannen sfeer die we door de dag heen wensten. We hebben heel veel complimenten gehad die aan jullie toebehoren, Eveline wat heb je een prachtige stem!

Dennis, je hebt het perfect geregeld. Niet alleen je pianospel was geweldig maar ook de hele voorbereiding. Het kennismaken in jouw studio, de nummers die we in mochten dienen, het meedenken, regelen van de prachtige vleugel, kortom het was een plezier om samen te werken. We hopen jullie in de toekomst weer te treffen.

Je vroeg ons een cijfer te geven waarbij het maximum een 5 is. Voor ons gevoel moet het veel meer zijn dan dat. Maar als het écht maximaal een 5 mag zijn is het zeker een zeer verdiende 5+!

Oneindig veel dank en veel liefs,

Robin & Janny

Wil jij ook een review over Dennis de Bruijn publiceren? Stuur dan je beoordeling inclusief rapportcijfer naar: info@dennisdebruijn.nl.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl